Ticaret Borsası Yönetiminden Başkan Külcü’ye ziyaret

4 Haziran 2013 Salı

Ticaret Borsası yöneticileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti. Borsa meclis üyeleri ile birlikte Başkan Külcü`yü ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, Başkan Külcü`nün çalışmalarıyla Çorum`un bambaşka bir görünüme kavuştuğunu ve “Çalışma yaptığınız her yer bir cennet bahçesi oldu”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, borsa seçimlerinde delegenin görevi Ali Bektaş ve ekibine tevdi ettiğini belirterek Çorum Ticaret Borsası`nın Türkiye`nin önemli borsalarından birisi haline geldiğini belirtti.

Çorum Belediyesi olarak şehirde yaşamın daha konforlu, daha huzurlu ve yaşanılabilir olması için çaba gösterdiklerini dile getiren Başkan Külcü, “Meslek odaları ile kurumların sağlayabildikleri kadar birliktelik içerisinde çalışmaları gereklidir. Biz bütün sivil toplum örgütlerimize bu alanda açık çek veriyoruz. Belediyemizin kapısında gönlünde beraber çalışmak isteyen, beraber bir şeyler üretmek isteyen, beraber bir projeyi hayata geçirmek isteyen kim varsa herkes gelebilir. Biz buraların bekçisiyiz. Biz buraların hizmetçisiyiz, hizmetkarıyız. Esas sahipleri Çorum halkıdır. Onu bilerek o hassasiyetin içerisinde olarak hareket ediyoruz.”; dedi.

“Eğer farklı olmak, iz bırakmak ve eser bırakmak istiyorsanız ortaya bir farklı vizyon koymanız gereklidir.”; diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ticaret Borsası`nın Çorum Belediyesi ile ortak projelerinde Belediye`nin kapısının da gönlünün de her zaman açık olduğunu belirtti.

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaretinde yaptığı konuşmada borsanın Çorum`un sosyal ve ekonomik hayatında çalışan bir kurum olduğunu belirtti.

Başta kendisi olmak üzere yönetime seçilenlerin çok şanslı olduğunu belirten Ali Bektaş, “Çorum`a güzel hizmetler eden Belediye Başkanı ile birlikte Çorum halkına hizmet etme şerefine ulaşacağız”; dedi.

Bektaş, “Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`nün elinde bir sihirli değnek var. Belediye Başkanı nereye dokunursa orası güzelleşiyor. Hiç para bulamayan, memurların maaşını zamanında ödeyemeyen belediye şu anda çok güzel bir yere geldi. İl dışından ilimize gelen misafirlerimiz şehri çok değişmiş görüyorlar. Çalışma yapılan her yer bir cennet bahçesi oldu. İnşallah ben de inanıyorum ki bu elinizdeki değneği Çorum Ticaret Borsası`ndan eksik etmezsiniz.”; diye konuştu.