26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Ticaret Borsası, 2015 yılı hububat sezonunu açtı

27 Temmuz 2015 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Ticaret Borsası tarafından her yıl düzenlenen hububat bayramına katıldı. Ticaret Odası`ndaki toplantıya Vali Vekili Ali Deniz Sürmen, TBMM İdare Amiri ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, AK Parti Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Lütfiye ilksen Ceritoğlu Kurt, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, MHP İl Başkanı Bekir Çetin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, borsa yöneticileri ve çiftçiler katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti hükümetleri döneminde tüm kesimlerin olduğu gibi çiftçilerin de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını söyledi. Artık çiftçilerin daha bilimsel yöntemlerden istifade ettiğini, makineli tarıma yöneldiğini vurgulayan Başkan Külcü, ürünlerin satmak için Ticaret Borsası`na gelen çiftçilere bereketli bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.

Tören sonunda borsaya ilk ürününü getirenlere Başkan Külcü tarafından altın hediye edildi.