Ticaret Arsası tekrar satışa çıkartıldı

25 Eylül 2018 Salı

Mülkiyeti Çorum Belediyesi’ne ait, ticaret alanı işaretli taşınmaz kapalı teklif artırma usulü ile tekrar satışa çıkartıldı.

Çorum Belediyesi Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre “Mülkiyeti Çorum Belediyesi’ne ait Çepni Mahallesi’nde bulunan 19-K-1-A pafta 4456 ada 1 parsel de bulunan 2298,05 m2’lik arsa 2886 sayılı devlet ihale kanununun 35/a. Maddesine istinaden kapalı teklif artırma usulü ile hazırlanan şartname dahilinde tekrar satışa çıkartılmıştır. Ticaret alanı işaretli arsayı satın almak isteyen istekliler ihale şartnamesini Çorum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden temin edebilirler. İhale 26 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’da Çorum Belediyesi 5.katta bulunan ihale salonunda encümen huzurunda gerçekleştirilecektir” ifadeleri yer aldı.