THM Korosu yeni sezon çalışmalarına devam ediyor

28 Kasım 2017 Salı

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunu ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Şehrimizde yaşayanların huzuru ve mutluluğu için sosyal ve kültürel faaliyetlerinönemine vurgu yapan Zeki Gül, “Göreve başladığımızda ilk göz ağrımız bu korodur. Korolarımızın sayısının artması bizleri çok mutlu eder. Spordan örnek verecek olursak. Çorum Belediyespor 3. Lig’de. Çorum’un 2.Lig’de 1.Lig’de ayrı takımları olması profesyonel manada daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

Gül, “Belediye’ye ilk göreve başladığımızda bize yol arkadaşlığı yapan arkadaşlarımızı ziyaret etmek istedim. İnşallah THM Korosu Mayıs 2018’e kadar çalışmalarına devam ederek yoğun çalışmanın ardından Bahar Konseri adı altında Çorumlu hemşehrilerimize muhteşem bir konser verecek. Sizler bu çalışmalarınızı hiç kimse görmeden akşamları yapıyorsunuz. İnşallah bu çalışmalarınız artarak devam edecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Mustafa Ercan beyle birlikte her zaman gelemiyoruz. Gönlümüz her zaman sizlerle. Biz her zaman Belediyemiz adına yapacağımız her faaliyette bir ve beraber olduğumuz sürece başarılı olmamamız için hiçbir sebep yok. Koro şefi Kazım Mercan, koro yöneticisi Kemal Kan ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Gül ziyaret sonunda koro üyelerine tatlı ikram ederek, THM korosuna yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.