THM Korosu yeni sezon çalışmalarına başladı

25 Eylül 2014 Perşembe

Belediyemiz Türk Halk Müziği Korosu şef Kazım Mercan yönetiminde çalışmalarına başlıyor. 30 Eylül Salı günü Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu`nda başlayacak olan koro çalışmaları her Salı günü 19.00-21.30 saatleri arasında devam edecek.

THM Korosu Mayıs 2015’e kadar çalışmalarını sürdürecek. Yoğun geçen çalışma programının ardından koro üyeleri muhteşem konserlerle Çorumluların karşısına çıkacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, THM korosunun yeni dönem çalışmalarına Türk Halk Müziğine ilgi duyan her yaştan müzikseverin katılabileceğini kaydetti.

Gül, THM Korosunun 8 yıldan beri koro çalışmalarını devam ettirdiğini ve yaz döneminde Çorum halkına yönelik muhteşem konserler verdiğini hatırlatarak, “Şehrimizde yaşayanların huzuru ve mutluluğu için sosyal ve kültürel faaliyetler önemlidir. Koromuza yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Bağlama kursu da verilecek

Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği koro şefi Kazım Mercan, koro üyelerine bağlama kursu verecek. Her Salı 17.00-19.00 saatleri arasında Turgut Özal Konferans Salonu`nda bağlama kursu verecek olan Kazım Mercan, “Halk müziğine ilgi duyan, bağlama çalma konusunda istekli her yaştan ve her meslekten hemşehrimizi bağlama kursuna katılmaya davet ediyoruz.”; dedi.