THM Korosu’ndan unutulmaz konser

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Belediyemiz Türk Halk Müziği Korosu düzenlediği Bahar Konseri ile müzikseverlere doyumsuz bir gece yaşattı.

Şef Kazım Mercan yönetimindeki koro Çorum ve değişik yörelere ait 21 türküyü büyük bir başarı seslendirdi. Konser sonunda ayakta alkışlanan koro üyeleri Sivas, Zara, Diyarbakır, Tokat/Niksar, K.Maraş, Divriği, Bolu, Kırşehir, Muş, Kerkük, Tokat/Zile, Kangal, Eskişehir, Erzurum, Kayseri/Sarız, Rumeli, Orta Anadolu ve Çorum yörelerine ait eserleri tam bir profesyonellikle seslendirdiler.

Zaman zaman dinleyicilerin de eşlik ettiği konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, koro şefi Kazım Mercan ile koro yöneticisi Kemal Kan`a çiçek takdim etti.

Zeki Gül, konserin hazırlanmasında emeği geçen tüm koro üyelerine de teşekkür ederek Çorum Belediyesi olarak kültürel etkinliklere her daim önem verdiklerini sözlerine ekledi.

Devlet Tiyatro Salonu`ndaki konseri Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`le birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Kültür Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda vatandaş izledi.