THM'den Cumhuriyet Konseri

27 Ekim 2017 Cuma

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, muhteşem bir konser verdi.

Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İbrahim Yıldız ve Türk Halk müziği severler katıldı.

Şef Kazım Mercan yönetimindeki Türk Halk Müziği korosu, çeşitli yörelere ait birbirinden güzel 21 türküyü icra ederek izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Koro sergilediği performansla, seyircileri kimi zaman coşturdu kimi zaman duygulandırdı.

Foto Galeri