Tesislerde inceleme

4 Eylül 2019 Çarşamba

Belediye Başkan Yardımcılarımız Turhan Candan, Lemzi Çöplü ile birlikte Spor İşleri Müdürümüz Nadir Solak, Tesisler Müdürümüz Mahmut Yabacıoğlu Yeni Çorumspor tesislerinde incelemelerde bulundu. Heyete Yeni Çorumspor başkanı Hamit Işık ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın da eşlik etti.

Yeni Çorumspor’un antrenman sahalarının yanı sıra kulüp binasında da incelemelerde bulunan heyet yapılan çalışmalar ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler alan heyet bina içerisindeki eksikliklerle ilgili de kulüp başkanı Hamit Işık ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Foto Galeri