23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Terörle Türkiye’nin yükselişi hedef alınıyor

8 Eylül 2015 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Eylül ayı toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye`nin son yıllarda her alanda gerçekleştirdiği büyüme ve yükselişin terör olayları ile hedef alındığını söyledi.

Türkiye`de son günlerde yaşanan terör olaylarına dikkat çeken Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ” Ne zaman ki ülkemiz büyük kararlar vermeye başlasa o gün bu tür olayların tırmandığını görüyoruz”; dedi.Bölücü terör örgütünün bir maşa olduğunu ve Türkiye`nin yükselişinin engellenmesinin hedeflendiğine işaret eden Külcü, “Türkiye defalarca bu tezgahlardan geçti. Millet olarak Zafer Bayramı kutlayacak başarıları nasıl kazandıysak teröre karşı da galip gelecek ve eninde sonunda kökünü kurutacağız. Bugüne kadar terör olaylarında 40 bin insanımızı kaybettik. Şehadet her mü`minin gönlünde yatan bir sevda ve inancımızda en büyük mertebeler arasında. Herşeye rağmen ise şehit haberleri yüreğimize ateş gibi düşüyor ve yaralıyor. Toplumda infial oluşturmayı amaçlayan belli noktalar tarafından kurgulanan bu oyunlara milletçe gelmeyeceğiz. Bu alçakça ve haince saldırılar karşısında milletimiz bir kez daha galip gelecek. Şehitlerimize Allah`tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum. Rabbim, milletimize ve devletimize zeval vermesin”; dedi.

Yeni Hizmet Binası yerini halka soracağız

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapımı planlanan yeni hizmet binasının yeri hususunda da açıklamalarda bulundu. Hizmet binası yapacakları yer ile ilgili halkın görüşüne başvuracaklarını açıklayan Başkan Külcü, “Yeni Belediye Hizmet binası yeri hususunda Akşemseddin Camii yanı ve mevcut proje alanını halkımıza soracağız. Bunlardan hangisini hemşehrilerimiz yeni hizmet binası yeri olarak uygun görürse projemizi de orası için yaptıralım ve yolumuza devam edelim niyetindeyiz. Bu bir referandum değil. Teknik anlamda referandum bir konuyu sorarsınız buna evet ya da hayır cevabı verilmesi istenir. Burada ise eğilim belirleme, görüşe müracaat etmek demek mümkün.”; dedi.