Terminal’de 13 dükkan kiraya verilecek

27 Haziran 2016 Pazartesi

Belediyemiz, Yeni Terminalde bulunan 13 dükkanı kiraya verecek.

12 Temmuz`da yapılacak ihale ile Çorum`un yeni yüzü olan Terminaldeki boş 13 dükkanı kiraya vereceklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Son derece modern yüzüyle şehrimize ve çevre illere de hizmet eden Yeni Terminal`imizde 4 otobüs yazıhanesi, 3 ilçe minibüs yazıhanesi, 2 kuruyemişçi dükkanı, kırtasiye, kuaför dükkanı, PTT dükkanı ve cep telefonu tamir dükkanını ihale ile kiraya vereceğiz. 12 Temmuz Salı günün saat 14.30`da Belediye Meclis Salonu`nda ve Encümen huzurunda yapılacak olan ihaleye tüm ilgilileri davet ediyoruz.”; diye konuştu.