Temizlik işleri personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

30 Ocak 2014 Perşembe

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü`nde görev yapan personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Temiizlik İşleri Müdürlüğü`nde iki gün boyunca devam eden semineri A sınıfı iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Maden Mühendisi Zerrin Doğan ve iş güvenliği uzmanı Umut Mert verdi.

Çalışma mevzuatı ile ilgili bilgilerin, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, işyeri temizliği ve düzeni, İş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, güvenlik ve sağlık işaretleri ve işyerindeki tehlikeler başlıklı konuların anlatıldığı seminerde günlük yaşamdan da örneklere yer verildi.

Seminere, Temizlik İşleri Müdürü Veysel Güney, Temiz İşleri Amiri Seydi Mertoğlu ve çok sayıda personel katıldı.