32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

TEMİZLİK İŞÇİLERİNE SEMİNER

10 Aralık 2012 Pazartesi

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü, işçileri daha iyi motive etmek ve işçiler ile vatandaş arasında daha iyi diyalog sağlamak için eğitim semineri düzenledi.

İş-Kur ile işbirliği içersinde `İnsan, İnsan İlişkileri, İş İlişkileri ve İletişim` konulu 3 günlük seminer veren Çorum Belediyesi personellerini eğiterek hem kaliteli hizmet sunmayı, hem de işçilerin vatandaşlarla daha iyi diyalog kurmasını hedefliyor.

İŞ-KUR İl Müdürlüğü İş Danışmanı Mustafa Ceylan`ın anlatımları, İş Danışmanı Fatih Aydoğan`ın sunumları ile verilen seminerde işçiler insan ilişkilerini öğrendiler.

İşçilere tavsiyelerde bulunan Mustafa Canlı, temizlik işlerinin küçümsenmemesi gerektiğini ifade ederek, “Temizlik imandan gelir. Temizlik işçilerinin yaptığı iş Yüce Peygamberimizin övgüsüne mazhar olmuş bir meslektir. Çevreyi temizlemek ve insanların yaşantılarını temiz bir çevrede yaşamalarına katkı sağlamak en kutsal görevlerdendir. Yaptığınız iş görünüş itibarı ile pis görünse de gerçekte en güzel iştir”; diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, başarılı ve etkili geçen semineri veren İŞ-KUR İl Müdürlüğü İş Danışmanı Mustafa Ceylan ile İş Danışmanı Fatih Aydoğan`a plaket takdim etti.