TEMİZLİK İŞÇİLERİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

7 Mart 2013 Perşembe

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü işçileri Kızılay`a kan bağışında bulunarak örnek bir davranışta bulundu.

Kızılay Çorum Şubesi tarafından düzenlenen Kan Bağışı kampanyasına ilgi yoğun şekilde devam ederken, Kızılay`a bir bağış da Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü işçilerinden geldi.

Kızılay Çorum Şubesi Kan Merkezi Sorumlusu Dr. Yeşim Yılmaz, kan bağışının önemine dikkat çekerek, verilecek bir kanın 3 insanın hayatını kurtardığını belirtti. Kan bağışı noktasında Türk Kızılay`ına vatandaşların yoğun şekilde destek verdiğini kaydeden Yeşim Yılmaz, kan bağışının sadece insanların hastası olduğunda değil her zaman yapılması gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da yaptığı açıklamada kan bağışının kutsal bir görev ve anlamlı bir toplumsal dayanışma örneği olduğunu belirtti. Çorum Belediyesi personelinin kan bağışı kampanyasına kayıtsız kalmadığını ifade eden Turhan Candan, “Önce Fen İşleri Müdürlüğü personeli şimdi de Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz kan bağışı kampanyasına destek veriyor. Kan bağışı kampanyasına destek veren tüm personelimizi kutluyorum. Topluma örnek oluyorlar”; dedi.