Temizlik araçlarının tamamı yenilendi

1 Ekim 2013 Salı

Çorum Belediyesi, aldığı yeni araçlarla mevcut araç parkını daha da güçlendirdi.

Çorum Belediyesi tarafından yeni alınan 1 adet finisher (asfalt serim aracı), kanalizasyon görüntüleme aracı, traktör ve pikapın teslimi dolayısıyla dün Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü`nde bir tören düzenlendi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü`nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir, Nurettin Karakaya ve Turhan Candan, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Dalamanlı, İsmail Akgöz, Ekrem Demirten, Ünal Köse, Ahmet Özler, Tahsin Yüce, Sadık Örgel, Sefa Köse, Temizlik İşleri Müdürü Veysel Güney ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.

Çorum Belediyesi`nin 5 yıl öncesinde temizlik işlerinde ve diğer birimlerde çalışan 22 aracın kira bedelinin, aylık 140 bin TL olduğunu hatırlatan Başkan Muzaffer Külcü, 20 kamyon, 8 küçük kamyon, 4 büyük süpürge makinesi, 2 mini süpürge makinesi, yer altı konteynerleri, bir arazöz ve 8 hizmet aracını 3 yıl vade ile 5 Milyon TL`ye satın aldıklarını, her ay 140 bin TL taksit ödediklerini anlatarak, “Gelecek yıl taksitlerimizin üçüncü yılını tamamlamış olacağız. 5 Milyon TL kira ödemesi yerine araçlarımız belediyemizin öz malı olarak Çorum`a hizmete devam edecektir. Tüm bunlar iyi planlama ve doğru bir yönetim modeli ile ortaya konmaktadır.”; dedi.