Tekstil atıkları geri dönüştürülüyor

25 Nisan 2022 Pazartesi

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü sorumluluk sınırları içerisine giren bölgelere yerleştirdiği Atık Tekstil Kumbaraları faaliyete geçti.

Atıkların geri dönüşümü konusunda büyük bir gayretle çalıştıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat, “1. Sınıf Atık Getirme Merkezimizde birçok atığın geri dönüşümünü sağlıyorduk. Buna ek olarak hemşehrilerimizin giymediği giysilerinde geri dönüşümünü sağlayarak ekonomiye katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

Çorum halkının giymediği tişört, gömlek, mont, pantolon, çanta, ayakkabı, nevresim ve şapka gibi eşyaları 15 mahallede bulunan atık tekstil kumbaralarına bırakabileceklerini söyledi.

Yağbat, şehir geneline 150 Atık Tekstil Kumbarası konulduğunu sözlerine ekledi.

Foto Galeri

Tekstil atıkları geri dönüştürülüyor Tekstil atıkları geri dönüştürülüyor Tekstil atıkları geri dönüştürülüyor