TEKEL binası sorunu çözüldü

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çorum Kent Meydanı projesi önündeki en büyük engellerden birisi olan eski TEKEL binası problemini çözdü.

Çorum Belediyesi tarafından tertip edilen mahalle iftarlarının 5.si olan Mimar Sinan Mahalle iftarına katılmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte Çorum’a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Özelleştirme İdaresi sorumluluğundaki binanın Çorum Belediyesi’ne devri konusunda bakanlık bürokratlarına telefonla talimat verdi.

Hem Valilik hem de Belediye ziyaretlerinde konuşan Bakan Şimşek, “Çorum, büyüyen Türkiye’nin motorlarından biri. Çorum, şehirleşme alanında başarılı bir kent. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’nün gayretleriyle Çorum hızla gelişiyor. Kaynakların yerinde kullanılması bizleri sevindiriyor.” dedi.