25°C parçalı az bulutlu

25°C parçalı az bulutlu

TBB’DEN PLAKET

5 Nisan 2011 Salı

Türkiye Belediyeler Birliği`nin (TBB) eğitimlerinden en fazla istifade eden belediyeler arasında yer alan Çorum Belediyesi`ne Türkiye Belediyeler Birliği tarafından plaket verildi.

Personel eğitimleri konusunda Türkiye Belediyeler Birliği ile işbirliği yaparak personeline yönelik kurs ve seminer programları düzenleyen Çorum Belediyesi, 2010 yılı içerisinde Çorum`da ve diğer illerde düzenlenen seminerlere de personelini göndererek eğitim almalarını sağladı.

Seminer programlarından en fazla istifade eden ve personelinin eğitimine verdiği katkılar nedeniyle TBB İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim Azak, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan yardımcıları Zeki Gül ile Nurettin Karakaya`ya plaket takdim etti.