Tayvan Büyükelçisi'nden Külcü’ye Ziyaret

27 Mayıs 2013 Pazartesi

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu’nun daveti üzerine eşi Maria Peng ile Çorum’a gelen Chen, ilk olarak Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile kahvaltıda bir araya geldi.

Programa Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve eşi Didem Başaranhıncal katıldı.

Tayvan Ankara Büyükelçisi ve Tayvan Ekonomik ve Kültürel Misyonu Temsilcisi James C.H. Chen, eşi Maria Peng Çorum`da görmekten çok mutlu olduklarının belirten Başkan Külcü, yapılan ziyaretlerin hem Çorum hem de Tayvan açısından önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

Çorum`da edinilen dostlukların, Türkiye ve Tayvan arasında bir gönül köprüsü oluşturma temennisinde bulunan Başkan Külcü, “Bizlere bu tanışma imkanını sağlayan TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekilimiz Salim Uslu`ya teşekkür ediyorum” dedi.

Tayvan Ankara Büyükelçisi ve Tayvan Ekonomik ve Kültürel Misyonu Temsilcisi James C.H. Chen ise yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün seçkin bir kişi olduğunu bildiklerini ve Çorum’da yapılan çalışmaları takip ettiklerini söyledi.

Tayvan Ankara Büyükelçisi ve Tayvan Ekonomik ve Kültürel Misyonu Temsilcisi James C.H. Chen, eşi Maria Peng Başkan Külcü’ye Tayvan`ı tanıtıcı kitap ve broşür hediye etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü de Chen ve Maria Peng`e vazo hediye etti.