27°C kapalı

27°C kapalı

TASAVVUF KOROSU'NDAN MUHTEŞEM KONSER

19 Nisan 2011 Salı

Belediyemiz, Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle verdiği konser izleyenleri büyüledi.

Ayrıca Belediyemiz tarafından hazırlanan “İlahi Anadolu Çorum İlahileri II”; albümünün tanıtımının yapıldığı konsere Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, AK Parti belediye Meclis üyeleri Muharrem Uzunoğlu, Ahmet Özler, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Hizmet İş Çorum Şubesi Başkanı İbrahim Eceviş, bazı mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pazar akşamı Devlet Tiyatro Salonunu dolduran Musiki severler Dr. Ubeydullah Sezikli yönetimindeki Belediye Tasavvuf Musikisi Korosunun verdiği konserde zaman zaman koroya eşlik ederek gecenin keyfini yaşadılar.

Bir buçuk saat kadar süren konser sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, koro yöneticisi Ubeydullah Sezikli`ye plaket ve çiçek takdim etti. Zeki Gül daha sonra İl Müftüsü Mehmet Aşık`la birlikte korunun diğer üyelerine gül vererek bu muhteşem konser nedeniyle kendilerine teşekkür ettiler.

Konserde İlahi Anadolu Cd`si dağıtıldı

Belediye Tasavvuf Musikisi Korosunun Kutlu Doğum haftası ve Belediyemiz tarafından hazırlanan “İlahi Anadolu Çorum İlahileri II”; albümünün tanıtımı amacıyla verdiği konserde vatandaşlara albümün cd`leri dağıtıldı.

Konsere gelen vatandaşlara Devlet Tiyatro Salonunun girişinde “İlahi Anadolu Çorum İlahileri II”; albümü takdim edildi. Konser öncesi kendilerine “İlahi Anadolu Çorum İlahileri II”; albümü hediye edilen vatandaşlar bu davranış nedeniyle de Çorum Belediyesine teşekkür ettiler.