Tapu Bölge Müdürü’nden Başkan Külcü’ye ziyaret

16 Mayıs 2013 Perşembe

Tapu Kadastro 20. Bölge Müdürü Mehmet Postacı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Tapu Kadastro Bölge toplantılarını sıklıkla Çorum`da yaptıklarını söyleyen Mehmet Postacı, Çorum`un kongre merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Postacı, Mayıs ayı sonunda yapılacak olan hizmet içi eğitim seminerlerine Başkan Külcü`yü davet etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı ziyarette Çorumlu işadamlarının yatırımlarını her zaman Çorum`a yapmayı tercih ettiklerini bu yüzden de Çorum`un her alanda gelişim ve değişim yaşadığını dile getirdi.

Çorum`un kongre merkezi haline gelmesi için Çorum Belediyesi olarak çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Külcü, Çorum`u 2023`e tüm alanlarda hazırlamak için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Tapu Kadastro 20. Bölge Müdürü Mehmet Postacı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye Sivas çifte minare resminin bulunduğu ağaç oymalı isimlik hediye etti.

Çorum Tapu Kadastro İl Müdürü Nurettin Buyruk, Tapu Kadastro 20. Şube Müdürü Erol Er ve Sermet Ay da ziyarette hazır bulundu.