TANRIVERDİ’DEN KÜLCÜ'YE NEZAKET ZİYARETİ

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’nin açılış törenine katılmak üzere Çorum’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Dr. Cahit Bağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de hazır bulundu.

Ziyarette Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hüseyin Tanrıverdi’ye bakır ibrik hediye etti.