26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu

15 Temmuz 2022 Cuma

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Belediyemizin davetlisi olarak kente gelen Radyo Programcısı ve Şair Talha Bora Öge’nin şiir ve türkü konserine Çorumlular yoğun ilgi gösterdi.

Kadeş Barış Meydanı’nda gerçekleşen programda sahne alan Talha Bora Öge, demokrasi nöbetlerinin ilk başladığı günder de Çorumda olduğunu hatırlatarak, “Bu meydanın dolu olması dosta güven düşmana korku verir. Bu geceye dair söylenecek çok şey var. Anlatılacak çok şey var. Ezelden son ana kadar hala şehit vermeye devam ediyoruz. Bu toprakların birliği bütünlüğü uğruna ezanı Muhammedi dinmesin, şanlı bayrağımız dalgalansın inmesin diye can vererek ölümsüzleşen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyoruz. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

Programa Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Garnizon Komutanı Per. Alb. Mehmet Emin Altan, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Program sonunda Belediye Başkanımız Dr. Halil ibrahim Aşgın, Talha Bora Öge’ye çiçek verdi.

Foto Galeri

Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu Talha Bora Öge, Çorumlu hayranları ile buluştu