Taksiciler Odası ''Destek için buradayız'' dedi

7 Ocak 2014 Salı

Çorum Taksici ve Minibüsçüler Odası, yaklaşık 50 kişilik bir grupla Başkan Külcü’ye destek ziyaretinde bulundu.

Oda Başkanı Mehmet Gayretli ile birlikte Başkan Külcü’yü ziyaret eden taksici ve minibüsçüler, “38 durak ve 12 servis firması ile birlikte destek için buradayız.” dediler

Çorum Belediyesi ile birlikte taksici ve minibüsçü esnafının standardının yükseltilmesi için ortak proje hazırladıklarını ve bunu hayata geçirerek Türkiye’ye örnek olduklarını belirten Taksici ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Başkan Külcü’yü her daim yanlarında hissettiklerini kaydetti.

Sürekli olarak servislerdeki kaliteyi artırmak amacıyla çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Gayretli, “S plakası yönetmeliğinin hazırlanmasında da Belediyemizin büyük katkılarını gördük. 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde Başkanımız Muzaffer Külcü’yü yeniden görevinin başında görmek istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada taksiciler, minibüsçüler ve servisçiler için yapılan çalışmaların birlik ve beraberlik içinde birbirlerine güvenerek yaptıklarını söyledi. Başkan Külcü, “Yola çıkarken birbirimize inanmayıp, güvenmeseydik, Türkiye’ye örnek olan çalışmaların hiçbirisini bitiremezdik. S, T ve M plaka, araç yaşı, sürücü yaşı olsun bu konularda beraber yürüyemeseydik başarı elde edemezdik. Bu başarı hepimizin. Birlikte yürüdük, birlikte başardık” dedi.