31°C parçalı bulutlu

31°C parçalı bulutlu

TAKSİ DURAKLARI MODERNİZE EDİLİYOR

10 Mayıs 2011 Salı

Belediyemiz tarafından Çorum`daki taksi duraklarının yenilenmesi ve birleştirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaya Halk Bankası Çorum Şubesi destek verdi. Halk Bankası, 3`ünde bankamatik olan toplam 9 adet taksi durağı yapacak.

Dün Halk Bankası`nın yapacağı 9 adet taksi durağı için Belediye ile Halk Bankası arasında protokol imzalandı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`daki taksi duraklarını yenileme ve birleştirme çalışmalarına katkılarından dolayı Halk Bankası yöneticilerine teşekkür etti. Çorum`daki bütün taksi duraklarını yenileyeceklerini ve 10 tane taksi durağının da en yakınındaki ile birleştirilerek lavedileceğini ifade eden Külcü, Çorum`daki taksi duraklarını tam donanımlı olarak standart hale getireceklerini ifade etti.

Çorum Şube Müdürü Cemal Kaçay da `Çorum`un güzelleşmesine katkımız olacaksa ne mutlu bize` dedi.

Yeni taksi duraklarının yapımına ilk olarak 17 Mayıs Salı günü Müze Taksi Durağı`ndan başlanacağı bildirildi.