20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Süzen’den Başkan Gül’e veda ziyareti

1 Kasım 2018 Perşembe

Çorum Müftü Yardımcısı Ahmet Süzen Belediye Başkanı Zeki Gül’e veda ziyaretinde bulundu.

Çorum Müftü Yardımcısıyken Kastamonu’ya il müftüsü olarak atanan Ahmet Süzen Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret ederek veda etti. Müftü yardımcısı Ahmet Süzen’e Müftü vekili Abdullah Pamuklu, Müftü Yardımcısı Adem Aygül, Çorum Müftülüğü Din Hizmetleri Müdürü Abdullah Salman ve Vakıf Temsilcisi Mustafa Ersoy da eşlik etti. Belediye Başkanı Zeki Gül, Kastamonu Müftüsü olarak atanan Ahmet Süzen’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulunarak hediye verdi.

Süzen’den Başkan Gül’e veda ziyareti