23°C parçalı az bulutlu

23°C parçalı az bulutlu

SÜRGÜN HİCRET GURBET ÇORUM’DA SAHNELENDİ

20 Şubat 2013 Çarşamba

`Sürgün, Hicret, Gurbet` adlı müzikal sahne gösterisi Çorumluların beğenisini kazandı.

Belediyemiz tarafından ‘Sürgün, Hicret, Gurbet’ adlı müzikal sahne gösterisi Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirildi.

Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda sanatseverlerin izlediği program öncesi bir konuşma yapan Zeki Gül, kültür etkinlikleri kapsamında Çorumluları her türden kültürel programla buluşturduklarını söyledi. Çorum Belediyesi olarak Başkan Muzaffer Külcü`nün önderliğinde Çorum`un kültür zenginliğine katkı sağladıklarını dile getirdi.

Hz. Âdem`in Sürgün, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (SAV) Hicreti ve gurbet yaşantısını anlatan müzikal gösteriyi tüm izleyenlerin beğeneceğini inandığını belirten Zeki Gül, Çorum Belediyesi`nin kültürel etkinliklerinin devam edeceğini vurguladı.

Büyük beğeni toplayan gösterinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Sürgün, Hicret, Gurbet” müzikal sahne gösterisinin solisti Elgun Guliyev ve seslendiren Emrullah Uzun’a günün anısına çiçek takdim etti.