Süper Lig hakeminden Başkan Külcü'ye ziyaret

15 Temmuz 2016 Cuma

Süper Lig Hakemi Mete Kalkavan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Çorum’a gelen Mete Kalkavan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün spora yaptığı yatırımların Çorum`da ve Türkiye`de sporun gelişmesine büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirterek bu destekler nedeniyle Başkan Külcü`ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Mete Kalkavan`ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek ünlük hakeme hakemlik hayatında başarılar diledi.

Ziyarette Kalkavan Demircilik Tic.Ltş. Müdür Yardımcısı Mehmet Göl ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Çorum Şubesi Başkanı ve Futbol İl Hakem Komitesi Üyesi Mustafa Alagöz de hazır bulundu.