Sünnet şölenine kayıt olan çocuklara kıyafetleri dağıtılacak

11 Ağustos 2014 Pazartesi

Belediyemiz tarafından düzenlenecek geleneksel Sünnet Şöleni için kayıt yaptıran çocuklara sünnet kıyafetleri dağıtılacak.

16 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Sünnet Şöleni için kaydını yaptıran çocuklar sünnet kıyafetlerini 12 Ağustos Salı günü Velipaşa Konağı`nda yer alan Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde dağıtılmaya başlanacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül yaptığı açıklamada Sünnet Şöleni için çocuklarının isimlerini kayıt ettirmek isteyen ailelerin 15 Ağustos`a kadar Kentli Servisi`ne gelerek kayıt yaptırabileceklerini söyledi.