SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR

1 Haziran 2012 Cuma

Belediyemiz tarafından her yıl Geleneksel Sünnet ve Dayanışma Şöleni 17 Haziran 2012 Pazar günü Hürriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler kayıtlarını Beyaz Masa’ya yaptırmaya başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, sünnet şöleniyle birlik, beraberlik ve dayanışmanın daha da artacağına inandığını söyledi. Özellikle maddi durumu iyi olmayan vatandaşların çocuklarını sünnet ettirdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz Sünnet ve Dayanışma Şöleni bu yıl da coşkulu geçecek. Çocuklarımız ve aileleri yine gönüllerince eğlenecek. Bu yıl Sünnet Şöleni`nde hareketli türküler ve kolbastı oyunuyla gönüllere taht kuran Türk Halk Müziği sanatçısı Sinan Yılmaz sahne alacak. Çocuklarımız gönüllerince eğlenecek. Ayrıca, animasyon gösterileri ve çocuklarımıza yönelik sürpriz eğlenceler de yer alacak.”; dedi.

Beyaz Masa`ya gelerek Sünnet Şöleni için kayıt yaptıran aileler Çorum Belediyesi`nin böylesine anlamlı bir organizasyon gerçekleştiriyor olmasının kendileri için önemini vurguladılar. Sünnet Şöleni ile birlikte var olan kaynaşma ve dayanışma ortamının daha da pekiştiğini ifade eden aileler böylesine anlamlı etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulunarak, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ettiler.