Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı

24 Haziran 2013 Pazartesi

Belediyemizin her yıl düzenlediği Geleneksel Sünnet ve Dayanışma Şöleni 17 Ağustos Cumartesi günü Hürriyet Meydanı`nda gerçekleştirilecek.

Sünnet Şöleni`nde çocuklarını sünnet ettirmek isteyenler Kentli Servisi`ne başvurarak sünnet kaydını yaptırabilecek.

Sünnet ve Dayanışma Şöleni`nde özellikle maddi durumu iyi olmayan vatandaşların çocuklarını sünnet ettirdiklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, şölenin birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını daha da artıracağına inandığını söyledi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Necdet Kaya ve animasyon gösterilerinin Çorumluları coşturacağını belirten Zeki Gül, şölende mehter gösterileri ve çocuklara yönelik sürpriz eğlencelerin de yer alacağını vurguladı.

17 Ağustosta gerçekleştirilecek olan Sünnet ve Dayanışma Şöleni`nde çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşların çoçukların kimlikleri ile birlikte Belediye`nin Kentli Servisi`ne gelerek kayıt yaptırabileceklerinin altını çizen Başkan Yardımcısı Zeki Gül, sünnet şöleninde çocukların sünnet kıyafetlerini bu yıl da Çorum Belediyesi`nin hediye edeceğini sözlerine ekledi.