SÜNNET ŞÖLENİ’NE COŞKULU KUTLAMA

19 Haziran 2012 Salı

Çorum Belediyesi Sünnet ve Dayanışma Şöleni, Hürriyet Parkı`nda gerçekleştirildi. 500 çocuğun sünnet ettirildiği şölen, animasyon gösterileri ve Sinan Yılmaz konseri ile devam etti.

Sünnet olacak çocuklar ile aileleriyle birlikte otobüslerle şehir turu yapıldı. Hıdırlık`ta Kerebi Gazi Türbesi ziyaret edilerek dua edildi.

Sünnet Şöleni`ne Vali Nurullah Çakır, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir ve Turhan Candan ile çok sayıda vatandaş katıldı.