31°C parçalı az bulutlu

31°C parçalı az bulutlu

Sünnet Şöleni 18 Eylül’de yapılacak

14 Eylül 2021 Salı

Belediyemizin geleneksel Sünnet Şöleni 18 Eylül Cumartesi günü yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı sünnet şöleninde 323 çocuk sünnet olacak.

Belediyemiz 18 Eylül Cumartesi günü gerçekleştireceği Sünnet Şöleni etkinlikleri saat:12.30’da Hürriyet Meydanı’nda konvoy ile başlayacak. Şehir merkezinde düzenlenen konvoyun ardından çocuklar için Hıdırlık’ta dualar edilecek. Ardından Buharaevler Semt Pazarı alanında animasyon gösterileri, yarışmalar, illüzyon gösterisi ve palyaço etkinlikleri gerçekleşecek. Sünnet şöleni kapsamında ayrıca ünlü sanatçı Hasan Yılmaz tarafından halk konseri verilecek.

Sünnet Şöleni 18 Eylül’de yapılacak