SÜNNET KIYAFETLERİ DAĞITILIYOR

13 Haziran 2012 Çarşamba

Belediyemiz tarafından 17 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan sünnet şöleni kaydını yaptıran çocuklara sünnet kıyafetleri dağıtıldı. Sünnet kıyafetlerini alan çocukların neşesi gözlerinden okunuyordu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan`ın da katıldığı tören öncesi bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Zeki Gül, herkesin çocuklarının sünnetini, okullarını bitirmesini ve mürüvvetlerini görmek için dua ettiğini ifade ederek, Çorum Belediyesi olarak bu mutlu günlerden biri olan sünnet törenine katkı sağlamak istediklerini anlattı.

Belediye olarak çocuklar için güzel hatıralar bırakmak istediklerini anlatan Gül, 17 Haziran Pazar günü saat 16.00`da Hürriyet Meydanı`nda başlayacak olan Sünnet Şöleni`ne tüm Çorum halkını davet etti.