Sünnet kıyafetleri dağıtıldı

13 Ağustos 2014 Çarşamba

Belediyemiz, 16 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek Geleneksel Sünnet Şöleni için kayıt yaptıran çocukların kıyafetlerini dağıtmaya başladı.

Velipaşa Konağı`ndaki Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde gerçekleştirilen sünnet kıyafeti dağıtım törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader de katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, son 5 yıl içerisinde Çorum Belediyesi olarak 2.250 çocuğu sünnet ettirdiklerini belirterek, bu sene de 500 çocuğun daha sünnet ettirileceğini vurguladı.

Çorum Belediyesi olarak çocuklara tüm sünnet kıyafetleri ve aksesuarlarını eksiksiz olarak çocuklara hediye ettiklerini dile getiren Ahmet Yabacıoğlu, “Pantolonundan gömleğine, yeleğinden asasına, pelerininden şapkasına kadar her şeyi temin ediyoruz. Şu ana kadar 400`e yakın çocuğumuzun kaydı yapıldı. Bu sayının, Cumartesi gününe kadar 500`e ulaşacağını tahmin ediyoruz.”; dedi.

15 Ağustos Cuma gününe kadar sünnet kayıtlarının Kentli Servisi`nden yapılacağının altını çizen Yabacıoğlu, 16 Ağustos Cumartesi günü Hürriyet Meydanı`nda düzenlenecek olan Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında ise çeşitli animasyon gösterilerinin yer alacağını ifade etti.