28°C parçalı bulutlu

28°C parçalı bulutlu

Sünnet kayıtları devam ediyor

14 Temmuz 2015 Salı

Belediyemiz tarafından düzenlenen geleneksel Sünnet Şöleni kayıtları devam ediyor. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen aileler çocuklarıyla birlikte Kentli Servisine gelerek kayıtlarını yaptırıyor.

Belediye Başkan yardımcısı Zeki Gül, bu zamana kadar 150 çocuğunkaydını yaptıklarını belirterek kayıtların 5 Ağustos 2015 tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Her yıl 500 çocuğu sünnet ettirdiklerini ifade eden Gül, “Sünnet olan çocuklarımızın bütün masraflarını Çorum Belediyesi olarak biz üstleniyoruz. Sünnet kıyafetleri de belediyemiz tarafından temin edilip çocuklarımıza hediye edilecek.”; dedi.