32°C parçalı bulutlu

32°C parçalı bulutlu

SÜNNET KAYITLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Belediyemizin her yıl düzenlediği Geleneksel Sünnet ve Dayanışma Şöleni 16 Temmuz Cumartesi günü Hürriyet Meydanı`nda gerçekleştirilecek. Sünnet Şöleni`nde çocuklarını sünnet ettirmek isteyenler Beyaz Masa`ya başvurarak 15 Temmuz günü mesai bitimine kadar sünnet kaydını yaptırabilecekler.

Sünnet Şöleni ile birlik, beraberlik ve dayanışmanın daha da artacak. Sünnet ve Dayanışma Şöleni`nde özellikle maddi durumu iyi olmayan vatandaşların çocuklarını sünnet ettiriliyor. Tüm Çorum Halkı`nı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz.

Türk Halk Müziği sanatçısı Latif Doğan ve animasyon gösterileriyle Grup Odeon tüm Çorumluları coşturacak. Ayrıca, şölende mehter gösterileri ve çocuklara yönelik sürpriz eğlenceler de yer alacak.

Sünnet olacak çocuklar ve aileleri 16 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00`da belediye önünde toplanacaklar, buradan başlanarak araçlarla şehir turu yapılacak. Sünnet olacak çocuklarla birlikte Gazi Caddesi, Hamit Kaplan Caddesi, Fatih Caddesi, Akpınar Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Hıdırlık Caddesi, Hıdırlık Cami arkası ( Hal Kavşağı), Abide Kavşağı, İnönü Caddesi, Hürriyet Parkı güzergahında şehir turu yapılacak. Bu coşkuya tüm Çorumluların katılımlarını bekliyoruz.

Sünnet kıyafetleri Perşembe günü dağıtılacak

16 Temmuz Cumartesi günü Sünnet Şöleni`nde sünnet olacak çocukların kıyafetleri 14 Temmuz Perşembe günü dağıtılacak. Sünnet kıyafetleri, Turgut Özal İş Merkezi 4. katta yer alan Belediye Konferans Salonu`nda saat 14.00`da sünnet kaydı yaptıran çocuklara dağıtılacak. Sünnet kaydı yaptıran çocukların hangi gün sünnet olacakları da 16 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00`dan sonra Beyaz Masa`dan ilan edilecek.

Sünnet ve Dayanışma Şöleni`nin program ve saatleri şöyle:

09.00 Hürriyet Parkı`nda toplanma

10.00 Şehir Turu