Sultan Ana'dan Engelli Eğitim Merkezi'ne ziyaret

21 Nisan 2015 Salı

Sultan Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Çorum Belediyesi Engelli eğitim Merkezi`ni ziyaret etti.

Sultan Ana olarak bilinendernek başkanı Sultan Kümbet,Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi`nde eğitim gören gençlerle yakından ilgilenerek yetkililerden bilgi aldı.

Merkezin kendisini çok etkilediğini söyleyen Sultan Kümbet,Çorum’un yıllarca ihtiyaç duyduğu böylesine önemli bir merkezi Çorum Belediyesi`nin yaptırmasının memnuniyet verici bir durum olduğunu belirtti.

Engelli bireyleri toplumla bütünleştirmeyi başardığı için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye ve Engelli Eğitim Merkezi çalışanlarına teşekkür eden Sultan Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sultan Kümbet, “Engellilerin toplumla bütünleşmesi için bu özel mekanı oluşturmak çok yerinde bir karar olmuş. Gençlerin burada eğlenerek öğrendiğini, yeni yeni arkadaşlıklar kurduğunu gördüm ve çok mutlu oldum.Bu tür faaliyetlerin desteklenmesi noktasında bundan sonra da Çorum Belediyesi`nin yanında olmaya devam edeceğiz.”; diye konuştu.