Sultan Ana’dan Başkan Gül’e ziyaret

16 Şubat 2018 Cuma

Sultan Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sultan Kümbet ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül Sultan Kümbet’in ziyaretinden çok memnun kaldığını ifade ederek, herkesin bildiği ifadeyle Sultan Ana’ya ve Cemevinden gelen kardeşlerimize, canlarımıza teşekkür ediyorum. Millet olarak bizi birbirimize bağlayan çok fazla değer olduğunu bu değerlere sıkı sıkıya bağlı olmamız gerekiyor dedi.

Dernek Başkanı Sultan Kümbet ziyarette yaptığı açıklamada Zeki Başkanım dirliği, birliği sağlayan bir insan. Kimseyi incitmeden, üzmeden, güler yüzüyle herkesin gönlünü alan bir insan. Bu yönleriyle çok güzel hizmetler yapacaktır. Allah yeni görevlerini hayırlı, uğurlu etsin. Başarılar diliyorum dedi.

Foto Galeri