Süleyman Soylu’dan Başkan Külcü’ye ziyaret

23 Şubat 2014 Pazar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

30 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti Belediye Başkan Adaylarının tanıtım toplantısı için Çorum’a gelen Süleyman Soylu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’den Çorum’daki çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Alper Zahir ve bazı partililerin de hazır bulunduğu ziyaret sonunda Başkan Külcü, Soylu’ya cam vazo hediye etti.