Şükrü Altın, Kitap ve Kültür Günleri için Çorum’a geliyor

19 Mayıs 2016 Perşembe

Belediyemiz tarafından düzenlenen 6. Kitap ve Kültür Günleri, ünlü yazar, akaedemisyen, tarihçi ve şairleri Çorumlu sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde 20 Mayıs Cuma günü tarihçi yazar Şükrü Altın sevenleriyle bir araya gelecek.

20 Mayıs Cuma günü saat 10.00`da Atatürk Anadolu Lisesi`nde, saat 14.00`da da Cumhuriyet Lisesi`nde öğrencilerle söyleşi gerçekleştirecek olan Şükrü Altın, saat 15.00`da ise Saat Kulesi yanında yer alan stantta okurları için kitaplarını imzalayacak.