SUALTI SPORLARI FEDERASYONU’NDAN KARAKAYA’YA ZİYARET

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Koordinatörü Oğuz Aydın, Belediye Başkan Vekili Nurettin Karakaya`yı ziyaret etti.

İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Haşim Eğer`in de katıldığı ziyarette konuşan Oğuz Aydın, Serbest Dalış Dinamik ve Statik Apnea Türkiye Şampiyonası`nın 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde Çorum Olimpik Yüzme Havuzu`nda yapılacağını ve bu yarışmalara tüm Çorum halkının davetli olduğunu söyledi. Aydın, Çorum Belediyesi`nin Çorum`da yaptığı şampiyonaya verdiği maddi ve manevi destekler nedeniyle de teşekkür etti.

Belediye Başkan Vekili Nurettin Karakaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Koordinatörü Oğuz Aydın`a üzerinde Hitit motifleri olan şilt hediye etti.