27°C kapalı

27°C kapalı

Sualtı Federasyonundan Karakaya’ya teşekkür.

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Başkan Vekili Nurettin Karakaya`yı TSSF Genel Sekreteri Oğuz Aydın ve Gençlik ve Spor İL Müdürü Haşim Eğer`le birlikte makamında ziyaret eden Şahin Özen, Organizasyona yaptığı katkılardan dolayı Karakaya`ya teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Şahin Özen, Çorum`da dün başlayan Türkiye Paletli Yüzme Bireysel Şampiyonasının Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu`nun önem verdiği yarışmalardan biri olduğunu belirterek “Bu şampiyonanın sonucunda Türkiye genç ve büyükler milli takımları seçilecek. Çorum`da derece yapacak sporcularımız Genç Milli takım İspanya`nın Malorca, büyükler milli takımı da Rusya`nın Kazan şehrinde Temmuz ayı içerisinde yapılacak Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler”; dedi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun Çorum`da ilk defa bir organizasyon düzenlediğini hatırlatan Özen, burada kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını belirterek “Çorum`da olmaktan ve Bu güzel tesislerde şampiyona yapmaktan çok mutluyuz. Çorum Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bize ciddi katkılarda bulundu. Kendilerine Federasyonumuz adına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada burada bu tür şampiyonalar yapmaya söz veriyorum”; diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili Nurettin Karakaya`da Çorum`da böyle bir organizasyon yapılmasının kendilerini sevindirdiğini, bu tür organizasyonların Çorum`un tanıtımına katkı sağladığını kaydederek “Sizleri burada görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İlimizde yaptığınız bu organizasyon için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum”; dedi.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız…