Su kesintisi uyarısı

22 Aralık 2015 Salı

Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü`ne bağlı Su Teknisyenliği ekipleri Bahabey ve Hüyük Caddesi’nde yeni çekilen besleyici içmesuyu şebekesi hatlarının bağlantısı yapılacağından dolayı 23 Aralık 2015 Çarşamba günü 08.00-20.00 saatleri arasında şehrin bazı bölgelerinde su kesintisine gidecek.

Yapılan açıklamada içmesuyu şebekelerinde yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını vatandaşları mağdur etmeden yapmaya özen gösterdikleri belirtildi. Yapılan açıklamada, “Yeni çekilen içmesuyu hattına bağlantı yapılacağından 23 Aralık 2015 Çarşamba günü, 08.00-20.00 saatleri arasında Küçük Sanayi Sitesi’nin tamamı, Mimar Sinan Cadde ve Sokaklar, Kapaklı Cadde ve Sokaklar, Bağcılar Cadde ve Sokaklar, Beytepe Cadde ve Sokaklar, Kafkas Evler Cadde ve Sokaklar, Ata Caddesi ve Sokaklar, Hüyük Caddesi, Aksaray Cadde ve Sokaklar, Zafer Cadde ve Sokaklar, Karşıyaka Cadde ve Sokaklar, Şenyurt Cadde ve Sokaklar, Eti Cadde ve Sokaklar, Bahabey Caddesi, Bahçelievler Caddesi ve Sokaklar ve Yavruturna Sokaklarda su kesintisine gidilecek. Belirtilen bölgelerde ikamet eden hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamamaları için su kesintisinin yapılacağı gün gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir.”; denildi.