Su kesintisi uyarısı

20 Ekim 2016 Perşembe

Çorum Belediyesi, Su İşleri Müdürlüğü`ne bağlı Su Teknisyenliği Amirliği tarafından Yörükevler su deposu çıkış şebekesi besleyici hattında yenileme çalışması yapılacağındansu kesintisine gidileceği açıklandı.

Çorum Belediyesi`nden yapılan açıklamada 21 Ekim 2016 Cuma günü Saat:08.00`da başlayacak olan su kesintisinin gece 20.00`a kadar devam edebileceği belirtildi. Su kesintisinden etkilenecek olan yerlerin Fevzi Çakmak Cadde ve Sokaklar, Gıda Toptancılar Sitesi, Ankara Yolu sağ ve sol taraf, Terminal Civarı, Aşağı Sanayi, Hıdırlık Caddesi, İskilip Yolu sol tarafı olduğunun belirtildiği açıklamada su kesintisi yapılacak bölgelerde ikamet edenlerin mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almaları istendi.