SU KESİNTİSİ UYARISI

16 Haziran 2012 Cumartesi

Belediyemiz Su İşleri Müdürlüğü`ne bağlı Su Teknisyenliği Amirliği Bahçelievlerde yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde içmesuyu kesintisine gidileceğini duyurdu.

Çorum Belediyesi`nden yapılan açıklamada 16 Haziran Cumartesi günü 08.00 ile 17.00 arası su kesintisi yapılacak olan yerlerin Şenyurt Sokaklar, Yeşilyurt, Melikgazi Sokaklar ve Bahar Caddesi olduğu bildirildi.

Açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları için yukarıda ismi geçen bölgelerde ikamet eden vatandaşların 16 Haziran Cumartesi günü tedbirlerinin alınması istendi.