Su kesintisi uyarısı

7 Temmuz 2013 Pazar

Belediyemiz Su İşleri Müdürlüğü`ne bağlı Su Teknisyenliği Amirliği tarafından yapılan açıklamada Binevler bölgesi içmesuyu şebeke hattında bakım ve onarım çalışması yapılacağından su kesintisine gidileceğini duyurdu.

Çorum Belediyesi`nden yapılan açıklamada “8 Temmuz 2013 Pazartesi günü 07.00 ile 21.00 saatleri arası Binevler bölgesinin tamamı, Slimkent, Buhara 4. ve 5. Cadde ve sokaklar ile Özel Hastane civarında üst kesimlerinde su kesintisine gidilecektir”; denildi.

Açıklamada, yukarıda belirtilen bölgelerde ikamet eden vatandaşların mağdur olmamaları için 8 Temmuz 2013 Pazartesi günü tedbirlerini almaları istendi.