Su kesintisi uyarısı

15 Ağustos 2013 Perşembe

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü`ne bağlı Su Teknisyenliği Amirliği tarafından yapılan açıklamada Kafkasevler 24. Sokakta içme suyu depoları arasındaki şebeke hattında bakım ve onarım çalışması yapılacağından su kesintisine gidileceğini duyuruldu.

Çorum Belediyesi`nden yapılan açıklamada “16 Ağustos 2013 Cuma günü 08.00 ile 22.00 saatleri arası Mimar Sinan Cadde ve Sokakları, Beytepe 5. Cadde ve Sokaklar, Küçük Sanayi Sitesi, Kapaklı Cadde ve Sokaklar, Bağcılar Cadde ve Sokaklar, Lozanevler, Ata Cadde ve Sokaklar, Kafkasevler Cadde ve Sokaklar da su kesintisine gidilecektir”; denildi.

Açıklamada, yukarıda belirtilen bölgelerde ikamet eden vatandaşların mağdur olmamaları için 16 Ağustos 2013 Cuma günü tedbirlerini almaları istendi.