Su kesintisi uyarısı

10 Eylül 2013 Salı

Çorum Belediyesi, Osmancık Caddesi`nde içme suyu ana şebekesinde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yapılacak su kesintisine karşı vatandaşı uyardı.

Çorum Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “11 Eylül 2013 Çarşamba günü 08.00 ile 20.00 saatleri arası Mahmut Evler Cadde ve Sokaklar, İbrahim Çayırı Sokakların bir kısmı, Bayat Gediği tamamı, Osmancık Caddesi`nin bir kısmı, Dr. Sadık Ahmet Caddesi`nin bir kısmı, Kamışlıevler`in tamamı, Bayat Köyü, Hayat Şırınga bölgesinde su kesintisine gidilecektir”; denildi.

Açıklamada, yukarıda belirtilen bölgelerde ikamet eden vatandaşların mağdur olmamaları için 11 Eylül 2013 Çarşamba günü tedbirlerini almaları istendi.