Su kesintisi uyarısı

4 Şubat 2014 Salı

Belediyemiz Su İşleri Müdürlüğü`ne bağlı Su Teknisyenliği Amirliği, ana isale hattı nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisine gidecek. 5 Şubat Çarşamba günü saat 08.00`da başlayacak olan su kesintisi uygulaması 6 Şubat Perşembe günü 08.00`a kadar devam edecek.

Çorum Belediyesi`nden yapılan açıklamada “5 Şubat Perşembe günü Çorum`a su sağlayan ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle Üçtutlar Mahallesi, Ulukavak Mahallesi, Buharaevler Mahallesi, Akkent Mahallesi, Esnafevler bölgesinin bir kısmına su verilemeyecektir. Başka su hatlarından şehre su verilmeye devam edilecek olup yüksek yerlerdeki yapılara su basıncının düşmesi nedeniyle su çıkamayabilir.”; denildi.

Yapılan açıklamada, kesinti yapılacak bölgelerde binaların üst katlarında oturan vatandaşların su kesintilerinden fazla etkilenmemeleri için çalışmanın yapılacağı saatler arası tedbirlerini almaları istenirken “Belediyemiz, halkımıza daha kaliteli hizmet verme amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Halkımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayışa teşekkür ederiz”; denildi.