26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Su kesintisi uyarısı

5 Ağustos 2015 Çarşamba

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü`ne bağlı Su Teknisyenliği ekipleri besleyici içme suyu şebekesinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışması sebebiyle 7 Ağustos Cuma günü 07.30-20.00 saatleri arasında şehrin bazı bölgelerinde su kesintisine gidecek.

Çorum Belediyesi Basın Birimi`nden yapılan açıklamada içmesuyu şebekelerinde yapılan bakım ve onarım çalışmalarını vatandaşları mağdur etmeden yapmaya özen gösterdikleri belirtildi. Yapılan açıklamada, “Eskiyen ve yetersiz olan su şebekelerinde zaruri olarak bu tür yenileme ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Bu çalışmalar hemşerilerimizin sağlıklı su tüketmesi ve uzun süreli su mağduriyeti yaşamaması açısından çok önemli. Bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 7 Ağustos Cuma günü Varinli Caddesi, Sakarya, Atalay Caddesi ve Atalay Sokaklar, Çiftlik Caddesi, Osmancık Caddesi, Bayat Gediği, İkbalkent, Söğütlüevler, Özgürevler Sokaklar, Çiftlik Pınarı ve Çiftlik Çayırı Sokaklar, İbrahim Çayırı, Mahmutevler Cadde ve Sokaklar, Buharaevler, Selçuk Cadde ve Sokaklar`da su kesintisine gidilecek. Belirtilen bölgelerde ikamet eden hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamamaları için su kesintisinin yapılacağı gün gerekli tedbirleri almalıdırlar.”; denildi.